TÉGED VÁRUNK

HA ÉRDEKEL

 

PIKTOGRAM-14

Érdekelnek az urbanisztika aktuális kérdései? Érdekel, miként tehetjük városainkat még inkább környezetbaráttá, élhetőbbé, vagy épp okosabbá? Nálunk számos kérdésedre választ találhatsz!

A kortárs városépítészeti trendek középpontjában az ember és az épített környezet megfelelő viszonyának megtalálása áll. Ha érdekel, milyen elképzelések formálják a jövő városait, ha szeretnéd építészeti tudásod városi léptékben is kamatoztatni, nálunk kipróbálhatod magad.

Városaink folyamatos változásban állnak. A koncepciókon alapuló stratégiai városfejlesztés gátat szabhat az átgondolatlan ad-hoc beruházások kedvezőtlen hatásainak. Ha tudsz komplexen gondolkodni, ha ambiciózus terveid vannak településeink jobbá tételére, a településmérnök mesterképzés pont neked való!

A globális felmelegedésből adódó egyre szélsőségesebb időjárási események hatásait mára a saját bőrünkön érezzük. Fel kell tehát készítenünk településeinket a változó éghajlatból fakadó következményekre. Ha érdekel, milyen települési szintű klímaadaptációs módszerek léteznek, ha szeretnél tenni egy fenntarthatóbb jövőért, nálunk a helyed!

 


 

HA RENDELKEZEL

 

PIKTOGRAM-09

Az építészmérnöki, a tájrendező és kertépítő mérnöki, valamint az építőmérnöki alapképzési szakon megszerzett alapdiploma teljes kreditérték beszámításával vehető figyelembe, így különösen azoknak ajánljuk képzésünket, akik e három képzési területről érkeznek.

Ha más alapszaktudással rendelkezel, lehetőséged van a megszerzett kreditjeid beszámítására is.

Várjuk ezért:

  • az informatika képzési területről a mérnökinformatikus,
  • a műszaki képzési területről a környezetmérnöki, a műszaki földtudományi, a közlekedésmérnöki,
  • a természettudomány képzési területről a földrajz, a földtudományi,
  • az agrár képzési területről a földmérő és földrendező mérnöki, a gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnöki, vidékfejlesztési agrármérnöki, a mezőgazdasági mérnöki

alapképzési szakon végzett hallgatókat is.